Acr​​​obatiek & Acro Yoga Rotterdam

Over ons

Daniel Simu

Ik vind acrobatiek fantastisch en haal er heel veel plezier en zelfvertrouwen uit. Mensen op elkaar stapelen, of elkaar gooien en opvangen geeft een enorme kick. Het is leuk om na zo veel jaren trainen nog steeds nieuwe dingen te kunnen leren, en acrobatiek is voor mij de ideale manier om fit te blijven.

Met onze cursussen wil ik mijn enthousiasme en kennis verder verspreiden, en laten zien dat acrobatiek leuk kan zijn voor iedereen!

Hoi, mijn naam is Daniel. In het dagelijks leven ben ik circusartiest, in 2013 begon met studeren aan Codarts in Rotterdam en ik ben uiteindelijk afgestudeert als jongleur in Londen aan de National Centre for Circus Arts. De afgelopen jaren we​rkte ik voor diverse circussen en met mijn eigen shows, als jongleur of clown, maar ook als acrobaat bijvoorbeeld bij Circus Cliniclowns of Cirque Moustache.

Larissa van der Houwen

Voor mij is acroyoga de perfecte combinatie van plezier, avontuur, kracht en lenigheid. Daarnaast is het ook leuk om steeds nieuwe vormen en flows te bedenken. Lesgeven is dan ook een droom die uitkomt. Ik geniet ervan om mensen sterker te zien worden, elkaar en zichzelf te vertrouwen en te laten lachen.  

Met onze cursussen hoop ik dat we acroyoga groot kunnen maken in Rotterdam!

Hoi, ik ben Larissa, en ik sta graag ondersteboven! Al mijn hele leven doe ik aan turnen en acrogym, en geef hier ook graag les in. Toen ik in 2017 in Chili woonde ontdekte ik acroyoga en was ik direct verkocht. Daarom heb ik in 2019 een docentenopleiding acroyoga gedaan in Frankrijk en heb ik superveel zin om nu eindelijk les te gaan geven, want dat heeft door corona veelste lang geduurd.